V i n u r i l e n o a s t r e

C a b e r n e t S a u v i g n o n

Transmite unicitate și caracter, așa cum era de așteptat, deoarece este 100% Cabernet Sauvignon, scoasă la suprafață prin aspectul său roșu intens și gustul fructelor roșii.

Experimentăm un nivel de alcool evident și în același timp bine încorporat, bine aliniat cu aromele de cireșe, fructe roșii și frunze de afine, completate de notele inconfundabile de ciocolată neagră, vanilie, mentă și cuișoare.

Gustul ne dezvăluie comorile corpului sub formă de cireșe, cafea, vanilie, ciocolată neagră și cuișoare, armonizate de un postgust cremos, de lungă durată.

R i e s l i n g I t a l i a n

Unul dintre vinurile noastre albe excepționale este Rieslingul Italian.

În aspectul său, prospețimea este reflectată de nuanța ușor verzuie a culorii sale.

În parfumul său putem descoperi notele de citrice, caise și nectarine, care este înconjurat de o aromă plăcută de migdale.

La degustare, aromele migdalelor îmbunătățesc și condimentează experiența, completată de o aromă moale de grapefruit.

Postgustul este o armonie plăcută a aromelor însoțite de un nivel moderat de acid și un alcool bine încorporat.

C a b e r n e t S a u v i g n o n R o s é

O adevărată specialitate de rose care poartă valorile soiului Cabernet Sauvignon.

Culoarea sa este impresionantă, cu nuanțe care amintesc de roz somon.

Se caracterizează printr-un nivel moderat de acid și alcool, care creează o senzație cu adevărat plăcută și proaspătă în consumator.

Caracterul cu adevărat inovator urmează să fie descoperit în notele de parfum, unde se remarcă prezența distinctă a aromelor de căpșuni și cireșe, care este completată de note ușoroare de capsicum și portocale roșii.

Aromele parfumului se întorc și în gust, completate de o notă palpitantă de ardei.

F r u i t y C u v e e

Acest cupaj remarcabil are la bază Fetească Regală a cărei arome de prim-plan sunt ajustate de către Muscat și Traminer.

Prospețimea vinului este însoțită de un nivel redus de alcool, care este completat perfect de o structură acidă medie specifică.

În culoare putem descoperi o reminiscență a nuanțelor ușor verzui de lămâie.

În parfumul vinului ne găsim în fața unei adevărate cavalcade de fructe: citricele, merele verzi și parfumurile de trandafir te ghidează prin lumea aromelor, însoțite de o mireasmă moale de pară.

Intensitatea aromelor sale este colorată de note de mere verzi și pere, care sunt îmbogățite de prospețimea citricelor, cu o prezență mai pronunțată de grapefuit în postgust.

F e t e a s c a R e g a l a

Un vin complex și echilibrat.

Aromele tipice ale acestui soi de mere verzi, citrice, flori de camp, sunt susținute de o aciditate pronunțată, care se integrează la perfecțiune datorită restului de zahăr.

Macerarea strugurilor la rece a dat naștere la un vin care poate fi însoțitorul perfect la orice moment de autocunoaștere.